BrilliantIQ kombinerar ny fysiologisk kunskap med traditionell österländsk läkekonst för att svara på nya behov kring hälsa och välbefinnande och vänder oss till människor i vardagen.

BrilliantIQ arbetar med växtbaserade, prestationshöjande funktionstuggummin och nästa generations kosttillskott där vi kombinerar ny fysiologisk kunskap med traditionell österländsk läkekonst för att svara på nya behov kring hälsa och välbefinnande med produkter som är lätta att hantera. Vi jobbar alltså med hälsa i en smart förpackning då tuggummi har en absorption på hela 94%, samt har en verksamhet som arbetar med biokemi på cellnivå. Så vi ser oss inte som ytterligare ett vitamintuggummi eller en konkurrent till energidrycker, vi arbetar med patenterade produkter som ger effekt i kroppen. Utöver de positiva näringsfördelarna som adaptogener har i kroppen, så har alla våra tuggummin en nedbrytbar vegansk gummibas (0% polyetenplast som i de flesta tuggummin).

Mycket av denna kunskap har funnits i generationer, och i många länder i världen är det ämnen som som alla känner till och använder dagligen eller vid behov. Vi insåg att här finns mycket att lära, plocka upp och utveckla, kombinera och tillämpa med dagens kunskap om kropp och hälsa för att få ett bättre helhetsgrepp om hur vi kan ta hand om oss själva.

Delar du denna passion och har idéer, frågor eller annat du funderar på? Kontakta oss! Vi vill alltid diskutera hälsa och lära oss mer!

Sa vi att det också är helt veganskt? Och märkt med I'M VEGAN av organisationen Djurens Rätt.

TEAM BRILLIANTIQ 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen