FRÅGOR VI OFTA FÅR

 

Varför håller ni på med detta?

Vi vill främja hälsa och välbefinnande på långt sikt. Vi har har många idéer och de produkter vi har nu är bara början!
 

Varför tuggummi?

Ämnena tas snabbt och effektivt upp av kroppen då absorbtion via mun och svalg är på hela 94% med effekt inom 5-20 min. Allt som går via magen har en lägre absorbtion och tar längre tid; ca 30% absorbtion efter 35-40 minuter. Därför tuggumin!

 

Varför kallpressad produktion?

Många av våra naturliga ämnen förstörs eller så påverkas effekten vid upphettning över 68°, vilket är den gängse metoden. Vi letade efter partners som kan tillverka med kallpressad metod för att vara säkra på att våra ämnen levererar det de ska.

 

Hur vet jag vilket tuggummi som passar mig bäst?

Xrcise är främst framtaget för hårt fysiskt aktivitet och träning i olika former som löpning, gymträning, fotboll, kampsport, innebandy mm. för ökad energi, syreupptagning och uthållighet.

Clarity Mind är mer inrikad på fokus, koncentration och för avslappningsövningar och rensa tankarna då den har förmågan att dra ner puls och stresshormonet i kroppen.

För koncentration och fokus passar den utmärkt vid studier, läsning, skriva texter, möten mm. i arbetslivet, men också inom sportområden som golf, skytte och motorsport.

För avslappning är det ett bra hjälpmedel inom yoga, avslappnig inför ett föredrag, avslappningsövningar generellt för att minska stressnivån i kroppen.

Swedish Legends är för dig som lever att aktivt liv, tränar och tänker på din hälsa.

 

Vad är rekommenderat intag av tuggummin under en dag?

Vi rekommenderar 2-3 per dag beroende på hur hårt och ofta man tränat (Xrcise och Swedish Legends) och hur man mår generellt (Clarity Mind). Man kan inte överdosera, utan kroppen absorberar det den behöver. 

 

Jag är astmatiker - är det farligt att ta era produkter?

Nej, tvärtom så har t.ex. Xrcise ämnen som vidgar blodkärlen och ger fördelar vid ökad aktivitet för syreupptagningsförmåga och blodcirkulation.

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen